Pagini

duminică, 1 iunie 2008

Seara de exceptie la Ateneul Roman


Sambata seara, aura Ateneului Roman a stralucit mai puternic. Romanii au avut parte de o seara magica, avandu-l in randul lor pe Maestrul EUGEN DOGA. Revenit acasa, printre romani, Eugen Doga a incantat sufletele publicului care a umplut pana la refuz, sala Ateneului Roman.

Concertul a fost unul de exceptie, atat prin tinuta sa cat si prin conotatiile pe care publicul le-a atribuit prezentei lui Eugen Doga sub cupola Ateneului Roman. Anul acesta trece sub semnul aniversarii a 90 ani de la marea Unire iar cei aflati in sala, au simtit acest lucru si l-au transmis prin aplauzele lor, in speranta ca ropotele vor fi auzite pana departe, dincolo de Prut.

Invitatii Maestrului Eugen Doga au fost Svetlana Mareeva, Mihai Munteanu Vasile Iovu si Ionel Manciu, care alaturi de Filarmonica "George Enescu", au incantat inimile publicului si au cules aplauzele acestuia.

Finalul concertului a transformat scena Ateneului Roman intr-o sera de flori, publicul "invadand" scena pentru a-i oferi maestrului Doga o parte din recunostinta lor, pentru creatia maestrului.

inforusia.ro - partenerul media al acestui eveniment, a oferit celor prezenti la eveniment CD-uri cu unele din cele mai frumoase creatii ale maestrului Eugen Doga (adik yo am stat sa le copiez pe toate 100 :D)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu