Pagini

luni, 17 martie 2008

Harlem Globetrotters în România :X:X:X




Martie este luna baschetului-spectacol! Celebra trupă americană "Harlem Globetrotters" va veni în România şi va oferi momente incredibile fanilor din Bucureşti, Sibiu, Cluj şi Timişoara.


"Harlem Globetrotters" a fost înfiinţată în 1926 de Abe Saperstein, un tânăr în vârstă de 24 de ani. Iniţial, formaţia s-a numit "Savoy Big Five". Succesul a fost incredibil în primii opt ani de activitate. Din 1926 până în 1934, "Harlem Globetrotters" făcuseră deja furori în nu mai puţin de o mie de jocuri.


Patru ani mai târziu, baschetbaliştii-minune au participat la primul lor turneu profesionist, însă fără prea mare succes. Lynette Woodard a devenit în 1985 prima femeie care s-a alăturat celor de la Harlem. În cei 86 de ani de existenţă, magicienii baschetului au uimit întreaga lume. Peste 120 de milioane de fani din 115 ţări au rămas muţi de uimire la fentele, driblingurile şi spectacolul oferit pe terenul de baschet de "Harlem Globetrotters".


Este pentru a doua oară când celebra trupă americană va fi prezentă în ţara noastră. Harlem va susţine spectacole în România astfel: pe 17 martie în Bucureşti, 18 la Sibiu, 19 la Cluj şi 20 martie la Timişoara. La Sibiu, biletele vor costa între 45 şi 150 de RON. "Harlem Globbetrotters" au câştigat 20.000 de jocuri şi au pierdut 332.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu